NatureGate gør dig i stand til at finde fascinerende oplysninger om hundreder af vilde arter sammen med tusinder af storslåede billeder tager af topfotografer. Du kan se og søge efter arter på forskellige måder – for eksempel ved at bruge deres danske, engelske, spanske, finske navne, deres videnskabelige navne, eller efter slægt eller familie. Vores unikke identifikationsværktøj hjælper dig også at lære nye arter at kende. Det gør opgaven at opdage nye arter nem, hurtig og sjov. Prøv et af disse værktøjer lige nu – for eksempel ved at identificere blomstre.

Vores guide indeholder også optagelser af fugles kald og sange. Lydklip er tilgængelige for næsten alle vores portrætterede arter. Hør for eksempel på kaldet af Broget Fluesnapper og Havørn.

Detaljeret information om naturen på mange sprog

NatureGate arbejder hovedsagligt på otte sprog. Mange af vores portrætterede arter kan findes over hele verden. Vores mangesprogede tjenester kan gavne millioner af mennesker, som er interesserede i naturen, hvor de så end måtte være.

Vi udgiver også et gratis finsksproget web magasin, som fortæller det seneste på naturscenen, længere artikler og interview, og nyheder om vores eget arbejde og begivenheder. Læsere kan også sende spørgsmål om naturen til magasin sektionen eksperters svar.

NatureGate holdet byder dig velkommen til at nyde at undersøge arterne, som er portrætterede på vores side. Vi håber du vil finde vores tjenester både hyggelige og nyttige. Oplevelse af vores webside burde også give dig masser af gode grunde til at gå udenfor og opleve det naturlige miljø.

UnescoMinistry of Education and Culture Environmental AdministrationUniversity of HelsinkiClimate guideBirdlife FinlandMinistry for Foreign AffairsThis Is Finland
Identificer arter!

Sivun alkuun / Top of the page