På NatureGate finner du fascinerende informasjon om hundrevis av ville arter, med tusener av mesterlige bilder tatt av profesjonelle fotografer. Du kan vise og søke etter arter på flere forskjellige måter. Du kan for eksempel bruke det norske navnet, det vitenskapelige navnet og slekts- eller familienavnet. Med de unike identifiseringsverktøyene våre kan du også bli kjent med nye arter. De gjør det enkelt, rask og gøy å oppdage nye arter. Prøv et av verktøyene nå – for eksempel identifisering av blomster.

På sidene våre finner du også opptak av fuglesang og rop. Det er et lydklipp for nesten alle fugleartene. Du kan for eksempel lytte til ropene til havørn og svarthvit fluesnapper.

Omfattende informasjon om natur på mange språk

NatureGate er tilgjengelig på åtte språk. Mange av artene på nettstedet finnes over hele verden. Våre flerspråklige nettjenester kan brukes av millioner av mennesker som er interessert i natur, uansett hvor de er.

Vi publiserer også et gratis finskspråklig nettmagasin med det siste fra naturens verden, lange artikler og intervjuer og nyheter om arbeidet vårt og arrangementer. Leserne kan også sende spørsmål om naturen til spalten ekspertene svarer.

NatureGate-teamet håper du vil bruke disse sidene aktivt til å finne ut mer om artene vi har skrevet om. Målet er at nettstedet skal være underholdende og nyttig. Når du utforsker dette nettstedet bør du også finne mange gode grunner til å gå ut og utforske naturen!

UnescoMinistry of Education and Culture Environmental AdministrationUniversity of HelsinkiClimate guideBirdlife FinlandMinistry for Foreign AffairsThis Is Finland
Identifiser arter!

Sivun alkuun / Top of the page